Besøg før start

Vi anbefaler at du kommer på besøg før opstart. At både jeres barn og du som forældre er trygge ved os og huset er vigtigt. Så kom endelig og vær med, fornem stemninger og stil os alle de spørgsmål I har lyst til. I vores optik er det hele familien som "starter" og vi vil derfor også rigtig gerne lære jer lidt at kende og høre lidt om jer som familie.

Du er også meget velkomne til at bare komme og lege med en gang imellem under din barsel, hvis du har lyst!

Opstart i vuggestuen

Når dit barn har fået plads i Børnehuset, vil du få tilknyttet en primær pædagogisk medarbejder til at starte jer trygt op. I vores Børnehus tilpasser vi os dit barn, så medarbejderen vil tale med dig om hvornår dit barn plejer at spise, sove osv. så vi kan fortsætte denne rytme, indtil dit barn er klar til andet.

Vi anbefaler vi, at du har op til to uger til indkøring. Børn er forskellige og derfor er indkøringsperioden det også. Vi anbefaler konstant dialog og justering af forløbet, med vores dygtige pædagoger.

En opstart kan for nogle børn se således ud

 • 1. og 2. dag: Barnet er der nogle timer sammen med far eller mor  
 • 3. dag: Far eller mor tager måske en kop kaffe ude i fællesrummet eller går en lille tur i skoven, så barnet kan få lov at være her lidt alene 
 • 4. dag: Far eller mor tager af sted lidt længere tid og måske er barnet blevet så tryg, at det kan puttes imens far eller mor er på tur
 • 5. til 10. dag: Der trappes langsomt op i tiden barnet er i institution

Du kommer naturligvis også på besøg og kører ind, når det passer I jeres rytme og dit barn er mest friskt. Ring evt. og lav aftale herom forinden.

Når dit barn starter i dagtilbud er der mange nye spændende indtryk. Vi anbefaler derfor, så vidt det er muligt for dig, at give jeres barn kortere dage i starten.

Ved opstart medbringes

 • Drikkedunk med navn på og nyt koldt vand hver morgen
 • Tøj
 • Bleer

Læs mere under fanen tøj

Læs mere under fanen bleer

Besøg før start

Vi anbefaler at du kommer på besøg før opstart. At både dit barn og du som forældre er trygge ved os og huset er vigtigt. Så kom endelig og vær med, fornem stemningen og stil os alle de spørgsmål du har lyst til. Hos os er det hele familien som "starter" og vi vil derfor også rigtig gerne lære jer lidt at kende og høre lidt om jer som familie.

Du er også meget velkomne til at bare komme og lege med en gang imellem, før dit barn starter hvis du har lyst. Du kommer naturligvis også på besøg og kører ind, når det passer i jeres rytme og dit barn er mest friskt. Ring evt. og lav aftale herom forinden.

Indkøring af dit barn

Når dit barn har fået plads i mellemgruppen, vil du få tilknyttet en primær pædagogisk medarbejder, du kan have den primære kontakt med.

Hvis dit barn har gået i vores vuggestue bliver indkøringen glidende ved, at det kommer mere og mere på besøg op til overflytningsdagen. Selve dagen markerer vi overflytningen, ved vores overflytningsceremoni sammen med børn og voksne i huset.

Såfremt dit barn ikke har gået i vores vuggestue anbefaler vi, at I har op til en uge til indkøring. Børn er forskellige og derfor er indkøringsperioden det også. Vi anbefaler løbende dialog af forløbet, med vores dygtige pædagoger. Ofte er forældre med den første dag og kan så fra anden dagen køre nogle timer. Næste dag er barnet der endnu flere timer osv. Når dit barn starter i dagtilbud er der mange nye spændende indtryk. Vi anbefaler derfor, så vidt det er muligt for dig, at give dit barn kortere dage i starten.

Ved opstart medbringes

 • Drikkedunk med navn og nyt koldt vand hver morgen
 • Masser af tøj
 • Bleer såfremt dit barnet stadig bruger ble

Læs mere under fanen tøj

Læs mere under fanen bleer

Besøg før start

Vi anbefaler at du kommer på besøg før opstart. At både dit barn og du som forældre er trygge ved os og huset er vigtigt. Så kom endelig og vær med, fornem stemningen og stil os alle de spørgsmål du har lyst til. Hos os er det hele familien der "starter" og vi vil derfor også rigtig gerne lære jer lidt at kende og høre lidt om jer som familie.

Du er også meget velkomne til at bare komme og lege med en gang imellem før dit barn starter hvis du har lyst. Du kommer naturligvis også på besøg og kører ind, når det passer i jeres rytme og dit barn er mest friskt. Ring evt. og lav aftale herom forinden.

Indkøring af dit barn

Når dit barn har fået plads i Børnehaven, vil du få tilknyttet en primær pædagogisk medarbejder, du kan have den primære kontakt med.

Hvis dit barn har gået i vores mellemgruppe bliver indkøringen glidende ved, at det kommer mere og mere på besøg op til overflytningsdagen. Selve dagen markerer vi overflytningen, ved vores overflytningsceremoni sammen med børn og voksne i huset.

Såfremt dit barn ikke har gået i vores mellemgruppe anbefaler vi, at du har op til en uge til indkøring. Børn er forskellige og derfor er indkøringsperioden det også. Vi anbefaler løbende dialog af forløbet, med vores dygtige pædagoger. Ofte er forældre med den første dag og kan så fra anden dagen køre nogle timer. Næste dag er barnet der endnu flere timer osv. Når dit barn starter i dagtilbud er der mange nye spændende indtryk. Vi anbefaler derfor, så vidt det er muligt for dig, at give dit barn kortere dage i starten.

Ved opstart medbringes

 • Drikkedunk med navn og nyt koldt vand hver morgen
 • Masser af tøj
 • Bleer såfremt dit barnet stadig bruger ble

Læs mere under fanen tøj

Læs mere under fanen bleer