Vi prioriterer den daglige kontakt og lægger vægt på, at lære familierne at kende for, at forstå det enkelte barns baggrund og dermed skabe bedst mulig sammenhæng i børnenes hverdag. Igennem åben dialog får vi det nødvendige kendskab til hinanden.

Som forældre i Børnehuset er du meget velkommen til indimellem, at deltage i dagligdagen, ligesom vi altid har varm kaffe på kanden i køkkenet.

Vi er selvejende og har en driftsoverenskomst med Helsingør Kommune, hvilket betyder at Kommunen på mange områder varetager vores drift. Vores entusiastiske forældre tager medejerskab i forhold til Børnehuset på forskellig vis. Vi har i forældrebestyrelsen og i medarbejdergruppen en forventning om, at du som forældre bakker op om de arrangementer, arbejdsdage osv. der planlægges af forældre og medarbejdere, ligesom at du selvfølgelig som forældre deltager i forældremøder, samt møder vedr. dit barn. Da vi er et lille hus, kender alle hinanden og der forekommer mange små hyggelige snakke i garderoben eller på legepladsen.

I Børnehuset kommunikerer vi, ud over den daglige dialog og møder, via den elektroniske dialog platform Tabulex. Som forældre kan du logge på Tabulex, fra den dag dit barn starter i Børnehuset.

Log på Tabulex

Første gang du logger ind, skal du benytte dit NemID og kan dér oprette et personligt login, du kan benytte fremover. Du kan evt. fastgøre et link til Tabulex på dit skærm på din mobiltelefon, iPad eller computer, så er det altid lige ved hånden.

Tabulex bruges bl.a. til at:

  • Trykke dit barn ind om morgenen og ud om eftermiddagen
  • Udfylde dit barns stamkort med telefonnumre, adresse, mailadresser, allergier, feberkramper m.m.
  • Udfylde afsnittet med tilladelser til Facebook, fotos m.m.
  • Følge med i beskeder, nyheder, arrangementer m.m.
  • Til og framelde dit barn til ferieperioder og arrangementer
  • Tilmelde dit barn nødpasning i lukkedagene ved akut behov
  • Informere om når dit barn er syg, holder fri eller bliver hentet af andre. Dette bedes gøres hurtigst mulig og senest kl. 9.00
  • Se hvornår og hvor længe dit barn har sovet

Det er vigtigt at dit barns stamkort altid er opdateret. Hvis uheldet er ude og dit barn har brug for dig, er det via de oplysninger du selv har tastet, at vi kommer i kontakt med dig.

Hvis du som forældre har spørgsmål til Tabulex eller det driller lidt i starten, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi er også at finde på Facebook. Her kan du se lidt af det vi laver i dagligdagen.

Se vores Facebookside

Som forældre har du mulighed for at søge økonomisk friplads til dit barn. Se Helsingør Kommunes hjemmeside for yderligere information.

Læs mere om økonomisk friplads på Helsingør Kommunes hjemmeside

Forældrebestyrelsen