Opstart i vuggestuen

Besøg før start

Vi anbefaler at I kommer på besøg før opstart. At både Jeres barn og I forældre er trygge ved os og huset er vigtigt. Så kom endelig og vær med, fornem stemninger og stil os alle de spørgsmål I har lyst til.

Hos os er det hele familien der "starter" og vi vil derfor også rigtig gerne lære jer lidt at kende og høre lidt om Jer som familie.

I er også meget velkomne til at bare komme og lege med en gang imellem under Jeres barsel hvis I har lyst!

 

Indkøring af dit barn

Når dit barn har fået plads i Børnehuset, vil I få tilknyttet en primær pædagogisk medarbejder til at køre Jer trygt ind. I vores Børnehus tilpasser vi os Jeres barn, så medarbejderen vil tale med Jer om hvornår Jeres barn plejer at spise, sove osv. så vi kan fortsætte denne rytme indtil barnet er klar til andet.

Vi anbefaler vi, at I har op til to uger til indkøring. Børn er forskellige og derfor er indkøringsperioden det også. Vi anbefaler konstant dialog og justering af forløbet med vores dygtige pædagoger.

 

Et indkøringsforløb for nogle børn kan se således ud:

  • Første og anden dag - barnet er der nogle timer sammen med mor eller far

  • Tredje dag - mor eller far tager måske en kop kaffe ude i fællesrummet eller går en lille tur i skoven, så barnet kan få lov at være her lidt være alene 

  • Fjerde dagen - mor eller far tager af sted lidt længere tid og måske er barnet blevet så tryg, at det kan puttes imens mor eller far er på tur

  • femte til tiende dagen - der trappes langsomt op i tiden barnet er i institution

 

I kommer naturligvis også på besøg og kører ind, når det passer I jeres rytme og barnet er mest friskt. Ring evt. og lav aftale herom forinden.