Mad

Vi har i Børnehuset ansat køkkenmedarbejder til at lave maden hos os. At få stimuleret sanserne via dufte og synsindtryk af madlavningen, mener vi er en del af det gode måltid. 

 

Vores køkkenmedarbejder bruger overvejende økologiske råvarer og vi dyrker også selv, sammen med børnene, nogle af ingredienserne i haven.

 

Formiddag 

Vuggestuebørnene får serveret frugt, brød eller andet godt lavet og tilberedt af vores køkkenmedarbejder Karen.

 

Middag

Børnene får varm mad tre gange ugentligt. Den ene dag er maden vegetarisk, den anden med kød og den tredje med fisk. To af ugens dage får de rugbrød med pålæg. Pålægget er ligeledes økologisk og en del af det, er hjemmelavet som fx fiskefrikadeller, æggesalat og andet lækkert. 

 

Eftermiddag

Børnene får hjemmebagte boller, grøntsager eller andet godt, samt mælk at drikke.

 

Nye og helt små børn

Vi tilpasser os nye børn og helt små børn ift. mad og spisetidspunkter. 

Læs mere herom under "opstart i vuggestuen"