Forældre

I Børnehuset Hellebæk har vi, i mange år haft tradition for et godt og højt prioriteret forældresamarbejde. Vi sætter den daglige kontakt højt og lægger vægt på, at lære familierne at kende for, at forstå det enkelte barns baggrund og dermed skabe bedst mulig sammenhæng i børnenes hverdag. Igennem åben dialog får vi det nødvendige kendskab til hinanden.

Som forældre i Børnehuset er man meget velkommen til indimellem, at deltage i dagligdagen, ligesom vi altid har varm kaffe på kanden i køkkenet.

Som nævnt er vi selvejende og vores entusiastiske forældre har stor indflydelse og medejerskab ift. Børnehuset. Nogle involverer sig i bestyrelsen, andre bidrager med små reparationer i huset, til arbejdsdage eller ved sociale arrangementer planlagt af personalet eller forældrene selv. Da vi er et lille hus kender alle hinanden og der forekommer mange små hyggelige snakke i garderoben eller på legepladsen.
I Børnehuset informerer vi, ud over den daglige dialog, via dialogplatformen Nembørn, hvor der bliver lagt informationer og fotos op om børnenes dag. Man kan ligeledes som forældre læse om ugens planlagte og udførte aktiviteter på vores store tavle i vores fællesrum. Vi er naturligvis også, at finde på Facebook under navnet; Børnehuset Hellebæk.