Forældre

I Børnehuset Hellebæk har vi, i mange år haft tradition for et godt og højt prioriteret forældresamarbejde. Vi prioriterer den daglige kontakt højt og lægger vægt på, at lære familierne at kende for, at forstå det enkelte barns baggrund og dermed skabe bedst mulig sammenhæng i børnenes hverdag. Igennem åben dialog får vi det nødvendige kendskab til hinanden.

Som forældre i Børnehuset er man meget velkommen til indimellem, at deltage i dagligdagen, ligesom vi altid har varm kaffe på kanden i køkkenet.

Vi er selvejende og har en driftsoverenskomst med Helsingør Kommune, hvilket betyder at Kommunen på mange områder varetager vores drift. Vores entusiastiske forældre tager medejerskab i forhold til Børnehuset på forskellig vis. Vi har i forældrebestyrelsen og i medarbejdergruppen en forventning om, at man som forældre bakker op om de arrangementer, arbejdsdage osv. der planlægges af forældre og medarbejdere, ligesom at man selvfølgelig som forældre deltager i forældremøder, samt møder vedr. ens barn. Da vi er et lille hus, kender alle hinanden og der forekommer mange små hyggelige snakke i garderoben eller på legepladsen.

I Børnehuset kommunikerer vi, ud over den daglige dialog og møder, via den elektroniske dialogplatform Tabulex. Som forældre kan I logge på Tabulex, fra den dag jeres barn starter i Børnehuset. I logger på Tabulex via webadressen: www.borneweb.dk. Første gang I logger ind, skal I benytte jeres NemId og kan dér oprette et personligt login I kan benytte fremover. I kan evt. fastgøre et link til Tabulex til jeres skærm på jeres mobiltelefoner Ipads eller computere, så det altid lige er ved hånden.

Tabulex bruges bl.a. til:

  • Trykke jeres barn ind om morgenen og ud om eftermiddagen
  • Udfylde jeres barns stamkort med telefonnumre, adresse, e-mailadresser, allergier, feberkramper mm.
  • Udfylde afsnittet med tilladelser til Facebook, fotos m.m.
  • Følge med i beskeder, nyheder, arrangementer mm.
  • Til og framelde jeres barn til ferieperioder og arrangementer
  • Tilmelde jeres barn nødpasning i lukkedagene ved seriøst behov
  • Informere om når jeres barn er syg, holder fri eller bliver hentet af andre. Dette bedes gøres hurtigst mulig og senest kl. 9.00
  • Se hvornår og hvor længe jeres barn har sovet

Det er vigtigt at jeres barns stamkort altid er opdateret. Hvis uheldet er ude og jeres barn har brug for jer, er det via de oplysninger I selv har tastet, at vi kommer i kontakt med jer.

Hvis I som forældre har spørgsmål til Tabulex eller det driller lidt i starten, er I altid velkommen til at kontakte os.

Vi er også at finde på Facebook under navnet "Børnehuset Hellebæk". Her kan man se lidt af det vi laver i dagligdagen.