Forældre

I Børnehuset Hellebæk har vi, i mange år haft tradition for et godt og højt prioriteret forældresamarbejde. Vi sætter den daglige kontakt højt og lægger vægt på, at lære familierne at kende for, at forstå det enkelte barns baggrund og dermed skabe bedst mulig sammenhæng i børnenes hverdag. Igennem åben dialog får vi det nødvendige kendskab til hinanden.

Som forældre i Børnehuset er man meget velkommen til indimellem, at deltage i dagligdagen, ligesom vi altid har varm kaffe på kanden i køkkenet.

Vi er selvejende og har en driftsoverenskomst med Helsingør Kommune, hvilke betyder at Kommunen på mange områder varetager vores drift. Vores entusiastiske forældre tager medejerskab i forhold til Børnehuset på forskellig vis. Nogle forældre involverer sig i bestyrelsen, andre bidrager med små reparationer i huset, deltager ved arbejdsdage eller ved sociale arrangementer planlagt af personalet eller forældrene selv. Da vi er et lille hus, kender alle hinanden og der forekommer mange små hyggelige snakke i garderoben eller på legepladsen.

I Børnehuset kommunikerer vi, ud over den daglige dialog og møder, via den elektroniske dialogplatform Tabulex.

Vi er også at finde på Facebook under navnet "Børnehuset Hellebæk". Her kan man se lidt af det vi laver i dagligdagen.